AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai cukinijų (jaunų)
Å¡iek tiek aliejaus (kepimui)
50 gramų fermentinio sūrio (viršui)
Įdarui:
1 vienetas vištienos krūtinėlės (apie 200 gr)
1 vienetas morkų
0.5 vieneto paprikos
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
0.5 šaukštelio prieskonių paukštienai (naudojau "Raudonos virtuvės")
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukinijas supjaustyti 3-4 pirštų storumo riekėmis. Šaukšteliu išskobti vidų, bet ne iki galo, palikti dugnelius.
2.
Įdarui morkas ir svogūnus smulkiai supjaustyti. Vištieną ir papriką supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti morkas, svogūnus, papriką ir vištienos file. Pagardinti prieskoniais. Dėti pomidorų padažo, kad viskas susijungtų, ne taip byrėtų.
4.
Į cukinijų šulinėlius sudėti įdarą. Šulinėlius sustatyti į kepimo formą.
5.
SÅ«ri supjaustyti riekelÄ—mis. Taip patogiau, nei tiesiog sutarkuoti, nes ne taip nubyra.
6.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitÄ—je apie 40-50 minuÄių. Pabaigoje uždÄ—ti sÅ«rio riekeles kelioms minutÄ—ms, kad iÅ¡silydytų.