INGREDIENTAI: 1 kilogramas mėsos (malta)
1 vienetas kiaulienos ( šonkauliukai)
1 saujelė pievagrybių (marinuoti)
1 saujelė džiūvėsėlių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
2 vienetai česnako
1 žiupsnelis prieskonių (Vegeta ir pipirai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
2.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, tarkuotą morką, marinuotus pievagrybiu, česnako, gerai išmaišykit.
3.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais bei žalumynais.