INGREDIENTAI: 8 gabalėliai menkių filė (didelių)
2 šaukštai citrininių pipirų
2 šaukštai džiovinti krapai
2 šaukštai provanso žolelių
2 šaukštai prieskoninių žolelių (itališkų)
1 šaukštas druskos
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sudedame visus gabalėlius ant paviršiaus, kad neuždengtų vienas kito. Pabarstome gabalėlius iš abiejų pusių: druska, citrininiais pipirais, pipirais, itališkų prieskonių mišiniu, krapais ir Provanso žolelių mišiniu.
2.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame žuvies gabalėlius ir kepame iš abiejų pusių po 8 min. Kepimo laikas labai priklauso nuo jūsų gabalėlių dydžio, pas mane buvo gana dideli plaštakos dydžio.
3.
Mėgaujamės su norimu garnyru. Skanaus!