INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė
1 pakelis prieskonių (naudojome "Santa Maria" Chicken Taco Spice Mix)
1 šaukštas sviesto
1 vienetas žaliosios paprikos
2 vienetai pomidorų
1 pakelis taco geldelių (naudojome "Santa Maria" Taco Shells)
100 gramų sūrio
šiek tiek kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2.
Įtrinkite vištieną prieskonių mišiniu ir įdėkite į riebalais pateptą kepimo indą. Kepkite orkaitėje apie 20-25 minutes.
3.
Smulkiai supjaustykite iškeptą vištieną.
4.
Supjaustytą žaliąją papriką ir pomidorus sumaišykite su vištiena.
5.
Sūrį sutarkuokite.
6.
Paruoštą įdarą sudėkite į tako paplotėlius, apibarstykite sūriu ir sudėkite į kepimo indą.
7.
Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 250 °C. Kepkite orkaitėje apie 5 minutes, kol sūris išsilydys.
8.
Pagardinkite pjaustytomis kalendromis ir patiekite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.