INGREDIENTAI: 1 vienetas vištos (visa, be krūtinėlės)
3 vienetai obuolių
1 stiklinė ryžių
2 žiupsneliai pipirų
1 vienetas česnako
100 mililitrų balto sauso vyno
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kmynų (malti )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę išimti (galima panaudoti gaminant kitą patiekalą), o visą kitą supjaustyti gabalėliais ir įtrinti prieskoniais.
2.
Vištą apkepinti keptuvėje, uždengus (apie 20 minučių).
3.
Sudėti obuolius, supilti vyną ir kepinti iki išgaruos (kepti nudengus).
4.
Ryžius išvirti, perpilti šaltu vandeniu ir sudėti į keptuvę. Trumpam uždengti, pakaitinti 5 minutes ir išjungti. Leisti pastovėti 10 minučių ir ragauti :)