INGREDIENTAI: 1 stiklinė avižinių dribsnių (apytikriai)
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
0.5 stiklinės cukraus (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
2.5 šaukšto kakavos
2 šaukšteliai malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą su cukrumi išplakti elektriniu plakikliu iki vientisos konsistencijos masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti.
2.
Suberti miltus ir avižas, cinamoną, kakavą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir druską, išmaišyti. Turi išeiti tvirta masė, jei reikia, galima įberti dar miltų.
3.
Gnybti masės ir formuoti nedidelius kamuoliukus ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą su 2-3 centimetrų tarpeliais.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
5.
Skanaus :)