INGREDIENTAI: 300 gramų silkių filė
130 gramų konservuotų ananasų (4 žiedų)
1 vienetas obuolių
1 vienetas rausvųjų svogūnų (didelio)
2.5 šaukšto majonezo (apytikriai, arba grietinės, graikiško jogurto)
pagal poreikį konservuotų ananasų sirupas
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną smulkiai supjaustykite, užpilkite konservuotų ananasų sultimis, išmaišykite ir palikite 2-4 val., kad pasimarinuotų (kuo ilgiau, tuo geriau).
2.
Silkių filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Ananasų žiedus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
3.
Obuolį supjaustykite nedideliais kubeliais ir apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių, kad nepatamsėtų.
4.
Į dubenį dėkite silkę, obuolį, ananasus, svogūną, majonezą ir išmaišykite.