INGREDIENTAI: 180 gramų kvietinių miltų
150 gramų virto kumpio
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
50 mililitrų aliejaus
50 gramų sūrio (tarkuoto)
1 saujelė svogūnų laiškų
1 saujelė krapų
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius šiek tiek paplakite, įpilkite pieno. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir sumaišykite su skystais produktais.
2.
Sūrį sutarkuoti, kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėti į tešlą, berti prieskonius ir išmaišyti. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio.
3.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.