INGREDIENTAI: 6 vištų šlaunelės
10 česnakų skiltelių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 citrina
Padažui:
2 šaukštai miltų
2/3 stiklinės sauso balto vyno
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinio
Malti pipirai
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinti sviestą ir alyvuogių aliejų. Apskrudinti šlauneles iš visų pusių, galiausiai sudėti česnakų skilteles ir dar truputėlį pakepinti. Mėsą sudėti į karščiui atsparų indą, tolygiai išdėlioti česnakų skilteles ir citrinų griežinėlius. 500 ml vandens ištirpinti sultinį. Keptuvėje, kurioje skrudo šlaunelės, nuolat maišant apkepinti miltus. Nenustojant maišant pilti vyną, Knorr sultinį ir užvirinti bei pakaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Aplieti padažu paruoštas šlauneles, uždengti ir šauti į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros. Kepti 40-45 minutes. Tiekti su bulvėmis arba ryžiais. Skanaus!