INGREDIENTAI: Tešlai:
3 kiaušiniai
150 g cukraus
150 g miltų
Kremui:
250 g grietinėlės 33-35%
250 g maskarponės sūrio
150 g cukraus
Reikės:
200-300 g vyšnių
100 g šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome iki vientisos tešlos. Tešlą supilame iki 26 cm skersmens kepimo formą. Įkaitinam orkaitę iki 180 laipsnių. Kepame 25 minutes. Ant iškepusios ir atvėsusio biskvito sudedame vyšnias (be kauliukų, tinka iš kompoto, jei šviežių nėra). Grietinėlę išplakame su cukrumi ir įmaišome maskarpone sūrį. Užpilame ant vyšnių. Viršų apibarstome sutarkuotu šokoladu. Laikome šaldytuve 3-4 valandas.