INGREDIENTAI: 397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
180 gramų sausainių (naudojau 2/3 vanilinių ir 1/3 šokoladinių)
150 gramų migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Migdolus suberiame į keptuvę, kepiname ant vidutinės ugnies, kol riešutai šiek tiek apskrunda. Vis pamaišome. Po to riešutus išimame iš keptuvės ir paliekame atvėsti.
2.
Sausainius sutrupiname.
3.
Atvėsusius riešutus susmulkiname peiliu. Į vieną dubenį sudedame sausainius ir riešutus, išmaišome. Atidedame į šalį nedidelę saują.
4.
Karamelizuotą pieną sumaišome su didžiąja dalimi riešutų ir sausainių.
5.
Drėgnomis rankomis formuojame golfo kamuoliuko dydžio rutuliukus, juos apvoliojame sausainių - riešutų mišinyje. Rutuliukus palaikome apie 30 min. šaldutyve, kad šie sustingtų. Skanaus!