INGREDIENTAI: 4 vienetai dešrelių (kepamųjų virtų, naudojau „Biovela su saulėje džiovintais pomidorais)
4 vienetai dešrainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD)
8 šaukštai konservuotų pupelių (pomidorų padaže, naudojau „Globus“)
4 gabalėliai čederio sūrio
4 riekelės šoninė
1 vienetas svogūnų (nedidelio, smulkinto)
Padažui:
4 šaukštai mėsainių padažo (naudojau „Hellmans“)
4 šaukšteliai garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant gerai įkaitintos keptuvės pakepkite rūkytą šoninę. Kepkite tol, kol riekelės gerai apskrus ir sukietės. Taip pat toje pačioje keptuvėje arba grilyje apkepkite dešreles bei bandeles.
2.
Ant bandelės tepkite garstyčių. Į bandelę įdėkite riekelę čederio sūrio. Ant viršaus dėkite dešrelę, porą šaukštų konservuotų pupelių, šaukštą mėsainių padažo ir pabarstykite smulkintais baltaisiais svogūnais.
3.
Dešrainį įdėkite į gerai įkaitintą orkaitę ar uždaromą grilį, kol čederio sūris lengvai pasilydys ir pupelės sušils.