INGREDIENTAI: 4 vienetai obuolių
50 gramų avižinių dribsnių
50 gramų varškės
1 šaukštas medaus
1 šaukštas skysto medaus
Viršui:
10 vienetų migdolų (smulkintų, kepintų)
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atsargiai išpjauti kiekvieno obuolio šerdį.
2.
Varškę, medų ir avižinius dribsnius, cinamoną sumaišyti elektriniu trintuvu. Varškės mase įdaryti obuolius.
3.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
4.
Ant kiekvieno obuolio viršaus užpilti šaukštelį skysto medaus, pabarstyti smulkintais kepintais migdolais.
Patarimai:
•
Kad obuoliai nesutrūkinėtų, juos lengvai subandykite šakute.