INGREDIENTAI: 170 gramų burokėlių
150 gramų ZIGMO KLASIKINĖS silkių filė aliejuje, silpnai sūdytos
4 vienetai putpelės kiaušinių
40 gramų baltų pupelių (virtų arba konservuotų)
40 gramų raudonų pupelių (virtų arba konservuotų)
3 šaukštai lengvo salotų majonezo
10 gramų krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iširtus kubeliais smulkintus burokėlius sumaišykite su virtomis dviejų rūšių pupelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kietai išvirkite putpelių kiaušinius – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 3 minutes. Lupti jų nebūtina.
3.
Supjaustykite silkę juostelėmis ir išdėliokite ant burokėlių, šalia dėkite putpelių kiaušinius. Jei juos nulupote, tuomet galite ir įmaišyti į burokėlių ir pupelių salotas.
4.
Majonezą patiekite lėkštėje šalia salotų, visą patiekalą pabarstykite krapais.