INGREDIENTAI: 750 mililitrų vandens (arba vištienos sultinio)
400 gramų vištienos filė
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikos
1 sauja šparaginių pupelių (tinka šaldytos)
1 pakelis prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" Asian Spice Tom Kha)
1 pakelis kiaušininių makaronų (naudojome "Santa Maria")
1 pundelis kalendros
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirkite makaronus, atvėsinkite juos šaltame vandenyje ir sumaišykite su trupučiu aliejaus.
2.
Vištienos filė supjaustykite juostelėmis ir kepkite aliejuje.
3.
Supilkite prieskonių mišinį, vandenį (arba sultinį) ir kokoso pieną bei užvirkite.
4.
Morką nuskuskite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Taip pat supjaustykite papriką.
5.
Sudėkite daržoves, vištieną ir, maišydami, pavirkite maždaug 5 minutes.
6.
Prieš patiekdami įdėkite makaronų ir smulkintų kalendrų.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.