INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai morkų (virtų)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
2 vienetai raugintų agurkų
200 gramų tuno savo sultyse
1 saujelė riešutų
pagal poreikį majonezo
pagal skonį žalumynų (petražolių ar krapų)
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves, morkas, kiaušinius ir agurkus smulkiai supjaustyti.
2.
Į indą produktus dėti sluoksniais: bulves, morkas, kiaušinius, smulkintus tuno gabaliukus ir agurkus. Arba eiliškumą dėlioti pagal save.
3.
Pagardinti pipirais, druska ir žalumynais. Ant viršaus užbarstyti graikiškų riešutų ir pagardinti majonezu.