INGREDIENTAI: 100 gramų ZIGMO sūdytos lašišos filė
100 gramų salotų mišinio
1 vienetas greipfrutų
1 vienetas žaliųjų citrinų sulčių
1 vienetas aitriosios paprikos
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
10 gramų kalendros
2 šaukštai granatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.