INGREDIENTAI: 1 litras marinuotų agurkų
400 gramų baltų pupelių (konservuotų, 1 skardinės, apytikriai)
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (1 skardinės, apytikriai)
400 gramų konservuotų pupelių (sviestinių (karališkų), 1 skardinės, apytikriai)
300 gramų karštai rūkyto kumpio
1 vienetas poro
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pupeles supilame į kiaurasamtį ir leidžiame skysčiui nuvarvėti.
2.
Agurkus ir kumpį supjaustome šiaudeliais, porą smulkiais gabalėliais.
3.
Sumaišome pupeles su kumpiu, agurku, poru. Pagardiname druska. Išmaišome su majonezu ir ragaujame.