INGREDIENTAI: Tešlai:
350 gramų miltų
175 mililitrai vandens (šilto)
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
340 gramų mėsos (naudojau antienos kulšelių mėsą)
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai sezamų aliejaus
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 šaukštas krakmolo
3 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis svogūnų laiškų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
2.
Įdarui: į virtuvinį trintuvą sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
3.
Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
4.
Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus. Patiekite su sojų padažu.