INGREDIENTAI: 7 didelės bulvės
100 g kiaulienos karšto rūkymo kumpio
2 svogūnai
100 g fermentinio sūrio
60 g sviesto
1 stiklinė vandens
1 v. š. acto
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus nulupti, supjaustyti storesniais griežinėliais ir pamerkti į su actu sumaišytą vandenį. Kumpį ir sūrį supjaustyti riekelėmis. Bulves nuskusti ir nepilnai supjaustyti riekelėmis. Supjaustytas bulves apibarstyti druska bei pipirais ir į tarpelius paeiliui sudėlioti svogūno griežinėlius, kumpio bei sūrio riekeles. Įdarytas bulves sudėti ant folija išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos. Bulves aptepti sviestu arba tiesiog ant kiekvienos bulvės uždėti po gabaliuką sviesto. Kepti apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltas. Skanaus!