INGREDIENTAI: Viršui:
700 gramų maskarponės sūrio
150 gramų juodojo šokolado
1 vienetas apelsinų
Pagrindui:
360 gramų sausainių
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sutrupiname iki smulkių trupinių.
2.
Ištirpiname sviestą ir sumaišome su sausainiais.
3.
Tortinę išklojame kepimo popieriumi. Į ją beriame sausainius ir suspaudžiame tolygiu sluoksniu.
4.
Tirpiname šokoladą puode, kuriame buvo sviestas, po truputį dedame maskarponę ir maišome, kad masė taptų vientisa. Išspaudžiame apelsino sultis ir gerai išmaišome.
5.
Supilame šokolado masę ant sausainių pagrindo ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
6.
Puošiame pagal poreikius.