INGREDIENTAI: 2,5 stiklinės miltų
2 a. š. cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
0,5 a. š. druskos
0,5 a. š. džiovintų krapų
0,5 stiklinės šalto, gabaliukais supjaustyto sviesto
1,25 stiklinės pasukų
0,3 stiklinės sukapotų saulėje džiovintų pomidorų
0,3 stiklinės susmulkinto fetos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje suplakite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir susmulkintus krapus. Sausus ingredientus pirštais sutrinkite su sviestu, kad liktų žirnių dydžio gabaliukai. Į su sviestu sumaišytus sausus ingredientus supilkite 0,5 stiklinės pasukų, sumaišykite su saulėje džiovintais pomidorais, fetos sūriu ir galiausiai supilkite likusias pasukas. Maišykite, kol gausite vientisą masę (tešla turi būti lipni). Iš gautos tešlos formuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Iškepus palikite atvėsti ant grotelių. Patiekite. Skanaus.