INGREDIENTAI: 8 vienetai tortilijų (mažesnių )
224 gramai tuno aliejuje
140 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas marinuotų agurkų
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis krapų (šviežių, kapotų)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėkite per sietelį nuvarvintą tuną, smulkiais kubeliais pjaustytą marinuotą agurką ir svogūną, suberkite kukurūzus, įdėkite majonezą, daugiau nei pusę tarkuoto fermentinio sūrio, kapotus krapus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Paruoštą įdarą padalinkite ant tortilijų ir susukite.
3.
Tortilijas sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus užberkite likusį tarkuotą fermentinį sūrį ir kepkite iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys ir tortilijos gražiai apskrus.