INGREDIENTAI: 2 obuoliai
150 g margarino VILNIUS kepiniams (išlydyto)
180 g smulkaus cukraus
3 kiaušiniai
120 g kokoso drožlių
160 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 ml pieno
50 g kapotų migdolų
3 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. 26 cm skersmens kepimo indą ištepkite margarinu ar aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Obuolius nulupkite, išvalykite ir supjaustykite kubeliais. Margariną sumaišykite su cukrumi, kad neliktų cukraus kristalų. Įmaišykite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, kokoso drožlėmis ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Įpilkite pieno, suberkite obuolius ir išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą, pabarstykite kapotais migdolų riešutais ir cukrumi. Kepkite 35 minutes. Skanaus!