INGREDIENTAI: 300 gramų smidrų
200 gramų vyšninių pomidorų
100 gramų fetos sūrio
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus švariai nuplaukite ir nupjaukite sumedėjusias dalis. Sumedėjusias dalis atidėkite (jas galima panaudoti sultiniui), o smidrus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirkite 1-2 minutes, kol šiek tiek suminkštės, bet liks traškūs. Smidrus išgriebkite ir perliekite kuo šaltesniu vandeniu, jog nustotų virti.
2.
Apvirtus smidrus supjaustykite poros centimetrų ilgio gabaliukais ir dubenyje sumaišykite su perpus perpjautais vyšnininiais pomidoriukais ir pirštais sutrupintu fetos sūriu.
3.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir šlakeliu citrinos sulčių. Skanaus!