INGREDIENTAI: 4 vienetai vištų šlaunelių
Garnyrui:
12 vienetų bulvių
2 vienetai paprikos
5 šaukštai aliejaus
Marinatui:
0.5 litro kefyro
5 skiltelės česnako
1 šaukštelis kario
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnakus susmulkinti, sumaišyti su druska ir kariu. Šiuo mišiniu įtrinti vištieną. Užpilti kefyru ir palikti marinuotis nakčiai.
2.
Dešreles nedideliame kiekyje aliejaus. Supjaustyti.
3.
Bulves ir paprikas supjaustyti, sumaišyti su trupučiu aliejaus ir druskos.
4.
Į gilesnę skardą sudėti vištieną, dešreles ir daržoves.
5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 40 minučių.