INGREDIENTAI: 400 g baltųjų pupelių
190 g konservuoto tuno
100 g marinuotų argurkų
40 g paprikos
0,5 galvos svogūno
Petražolių, druskos, pipirų pagal skonį
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirtas arba konservuotas pupeles sumaišyti su tunu (aš pirkau aliejuje). Įpjausčiau agurkėlių, svogūno, paprikos, petražolių. Išmaišiau su prieskoniais ir ciitrinos sultimis bei aliejumi. Kas mėgsta, gali išmaišyti su majonezu. Labai sočios salotos. :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!