INGREDIENTAI: Ingredientai:
1 stiklinė džiovintų grybų
2 stiklinės makaronų
2 morkos
3 bulvės
1 svogūnas
1,5 l grybų sultinio
2 v. š. sviesto
5 v. š. grietinės
druska
malti juodieji pipirai
petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplaukite po tekančiu vandeniu. Nuskuskite bulves ir morkas. Bulves supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite. Pilkite į puodą sultinį, suberkite į jį bulves, pavirkite 10 min., sudėkite makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės. Tuomet į sriubą sudėkite sutarkuotas morkas, grybus, susmulkintą svogūną bei prieskonius ir virkite kol visi ingredientai gerai suvirs. Išvirus daržovėms sudėkite sviestą, grietinę bei petražoles ir pavirę dar 5 min. išjunkite ugnį. Patiekite karštą. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!