INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijų (jaunos, nedidelės)
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka.
2.
Dedame varškę, mušame kiaušinį, beriame miltus, druską, smulkintus krapus ir laiškinius česnakus. Masę gerai išmaišome.
3.
Aliejų įkaitiname keptuvėje. Į keptuvę dedame po didelį šaukštą tešlos kiekvienam blyneliui, kepame blynus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Valgome su grietine arba tiesiog vienus.