INGREDIENTAI: 800 gramų vištų blauzdelių
0.5 vieneto citrinų
40 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
20 gramų ghee sviesto
šiek tiek prieskonių vištienai (naudojau Vegeta NATUR)
Salotoms:
150 gramų pomidorų
120 gramų mocarela sūrio
šiek tiek prieskonių (naudojau Vegeta NATUR prieskonių mišinį pomidorams ir mocarelai)
šiek tiek baziliko lapelių
šiek tiek balzaminio acto
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Citriną nuplikau verdančiu vandeniu ir per smulkią tarką nutarkuoju žievelę.
2.
Dubenyje sumaišau ištirpintą ghi sviestą, parmezaną, citrinos žieveles ir ,,Vegetos“ prieskonių mišinį.
3.
Gautu mišiniu gerai įtrinu blauzdeles ir palieku pasimarinuoti bent 30 min. Blauzdeles išdėlioju skardoje.
4.
Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
5.
Salotoms supjaustau pomidorus ir mocarelą griežinėliais. Gardinu ,,Vegetos“ prieskoniais, alyvuogių aliejumi bei balzamiko actu, baziliku.