INGREDIENTAI: 200 gramų tuno aliejuje (geriau nesmulkinto)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas konservuotų paprikų
5 šaukštai majonezo
40 gramų ančiuvių
1 sauja žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas ir bulves išverdame su lupena. Po to nulupame ir paliekame visiškai atvėsti.
2.
Nuo tuno nupilame aliejų (arba vandenį, priklausomai kokį tuną naudojate).
3.
Bulves, morkas ir kiaušinius smulkiais supjaustome, sumaišome viename inde su majonezu ir susmulkintu tunu, pagardiname druska pagal skonį.
4.
Mišrainę sudedame į vieną dubenį ar lėkštę ir išlyginame paviršių. Ant mišrainės išdėliojame ančiuvius, alyvuoges ir supjaustytą konservuotą papriką. Patiekiame su traškiais riestainiais ar krekeriais. Skanaus!