INGREDIENTAI: 400 g fermentinio sūrio
370 g varškės
150 g karšto rūkymo vištienos
2 v. š . grietinės
5 skiltelės česnakų
2 saujos krapų
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną smulkiai supjaustyti ir sutrinti kartu su varške, grietine, išspaustu česnaku, 1 sauja krapų bei prieskoniais. Sūrį sudėtį į tvirtą polietileninį maišelį ir virti puode su vandeniu apie 15-20 min. (sūris turi išsilydyti). Išsilydžiusią sūrio masę išlieti ant maistinės plėvelės ir išlyginti. Šiek tiek apstingus sūriui, sudėti ant jo įdarą, suvynioti ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Patiekti supjaustytą riekelėmis ir apibarstyti likusiais susmulkintais krapais. Skanaus.