INGREDIENTAI: 8 v. š. želatinos
500 ml pasukų
1 v. š. vanilinio cukraus
100 g cukraus
120 ml grietinėlės.
Padazas:
1 ananasas
250 ml vandens
1 cinamono lazdelė
3 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną ištirpinkite puode ant mažos ugnies. Į želatiną įmaišykite pasukas, tada vanilinį ir paprastą cukrų. Grietinėlę suplakite iki standumo ir įmaišykite į šiek tiek sustingusią pasukų masę. Pasukų masę maždaug 2cm storiu supilkite į kepimo formą. Padėkite į šaldytuvą 4 valandom. Paskui išverskite ant lėkštės ir supjaustykite porcijomis. Ananasą pirmiausia supjaustykite dalimis, tada nuplaukite, žievę išpjaukite, kietą vidurį supjaustykite mažais gabaliukais ir sudekite į puodą su vandeniu. Suberkite cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir 10 min pavirkite. Ananasų padažą dėkite į lėkštę ir per vidurį uždėkite pasukų drebučius.