TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Maltos lašišos kepsneliai
Maltos lašišos kepsneliai

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
500 gramų lašišos faršas
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai avinžirnių miltų (+šiek tiek apvoliojimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek kokosų aliejaus (kepimui)
Padažui:
300 gramų kokosų pieno
0.5 stiklinės vandens
šiek tiek prieskonių
šiek tiek avinžirnių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumalame svogūną.

2.
Į lašišos faršą įmušame kiaušinį, sudedame svogūną, suberiame avinžirnių miltus ir išmaišome. Pagardiname druska ir pipirais.

3.
Iš faršo gnybiame po gabaliuką ir formuojame delnais kepsnelius ir apvoliojame avinžirnių miltuose.

4.
Kepsnelius kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.

5.
Padažui kokosų pieną sumaišyti su vandeniu, pakaitinti, pagardinti prieskoniais, maišant įberti truputį miltų, kad sutirštėtų.

6.
Garnyrui tinka salotos, pomidorai, agurkai, svogūno laiškai ir kokosinis padažas.




admin · 2020-11-15 12:00 · 420 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt