INGREDIENTAI: 1 stiklinė morkų (tarkuotų)
1 stiklinė kvietinių miltų
200 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis malto cinamono (nebūtina)
šiek tiek acto (sodai nugesinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas sutarkuojame burokine tarka.
2.
Kiaušinį plakame su cukrumi, cinamonu, kol masė pabals ir patrigubės. Į kiaušinių plakinį suberiame tarkuotas morkas. Sodą nugesiname actu ir įmaišome į tešlą. Suberiame miltus. Viską gerai išmaišome. Pilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Patarimai:
•
Stiklinė 237 ml.