INGREDIENTAI: 2 v. š. rapsų aliejaus
1 svogūno, supjaustyto kubeliais
1 česnako skiltelės, išspaustos
0,5 ananaso, nulupto ir supjaustyto kubeliais
1 a. š. SANTA MARIA JALAPENO aitriųjų paprikų
1 imbiero (apie 3 cm), nulupto ir smulkiai supjaustyto
3 v. š. obuolių acto
50 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos. Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.