INGREDIENTAI: 1 citrinos
1 svogūno
1 v. š. sviesto
Druska, pipirai, prieskoniai
1 lašišos, be galvos ir uodegos
1 paprikos, geltonos
0,5 indelio žirnelių
6 bulvių
1 morkos, didelės
2 stiklinių vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudėjau supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną ir papriką, sutarkuotą morką, užklojaus plonais citrinos griežinėliais, įmečiau sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiau su dangčiu troškintuvo ir troškinau apie 30 minučių. Sudėjau žirnelius. ir troškinau dar apie 35 minutes. Paskaninau druską ir pipirais.