INGREDIENTAI: 500 g virtų burokėlių
200 g virtų morkų
100 g svogūnų
100 g pomidorų
150 g augalinio aliejaus
2-3 šaukštai acto
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius, morkas, pomidorus be odelių supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti. Svogūnus labai smulkiai supjaustyti. Daržoves sumaišyti su aliejumi, actu ir prieskoniais. Salotos, garnyras, kuris tinka prie karštų žuvies, mėsos patiekalų. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!