INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
150 gramų konservuotų žirnelių (arba nuplikytų šviežių)
1 pundelis svogūnų laiškų
2 šaukštai grietinės
1/4 šaukštelio garstyčių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaušinius supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Žirnelius nupilti nuo skysčio, dėti prie kiaušinių.
3.
Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti. Išmaišyti su kiaušiniais ir žirneliais.
4.
Viską pagardinti druska, pipirais, grietine, garstyčiomis ir išmaišyti.
5.
Tiekti galima iš karto arba valandėlę palaikyti šaldytuve. Skanaus!