INGREDIENTAI: 200g rūkytos žuvies
Pusė poro
Sauja konservuotų kaparėlių
Šaukštas sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 bulvės
Šaukštelis smulkinto čiobrelio
Žiupsnis druskos, pipirų
Žiupsnis kmynų
400ml pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį).Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.