INGREDIENTAI: 600 gramų vištienos faršo
1 stiklinė ryžių (virtų)
1 vienetas kininių kopūstų (nedidelio)
2 vienetai morkų
200 mililitrų sultinio (arba vandens)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai pomidorų padažo (naudojau aštrų)
2 šaukštai grietinės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje sumaišykite faršą, kiaušinį, druską, pipirus ir virtus ryžius. Suformuokite nedidelius kotletukus ir lengvai apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
2.
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, o kopūstą supjaustykite juostelėmis.
3.
Didelėj keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite morkas ir svogūnus. Kai daržovės suminkštės, sudėkite kopūstus, užpilkite sultinį ir sudėkite kotletus. Ant viršaus supilkite pomidorų padažą, grietinę ir ant lengvos ugnies troškinkite apie 40 - 50 minučių, kol daržovės išsitroškins.
4.
Patiekite su virtomis bulvėmis.