INGREDIENTAI: 400 gramų varškės
125 gramai juodojo šokolado
70 gramų sviesto
50 gramų graikinių riešutų
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladą ištirpinti garų vonelėje, juo ištepti silikoninių formelių kraštus ir dėti į kamerą sustingti.
2.
Graikinius riešutus paskrudinti keptuvėje, nuimti odelę ir susmulkinti.
3.
Sviestą ištirpinti, atvėsinti kambario temperatūroje ir supilti į varškę. Įdėti cukraus ir elektriniu plakikliu gerai išplakti, sudėti riešutus.
4.
Dėti paruoštą masę į formeles ir vėl dėti į kamerą. Po 15 minučių ištraukti ir aptepti viršų šokoladu ir padėti į šaldytuvą valandėlei-dviems (galima per naktį), jog sūreliai sutvirtėtų.