INGREDIENTAI: 500 g - kiaulienos nugarinė
1 šaukštas - alyvuogių aliejus
2 šaukštai - Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais
15 vnt - slyviniai pomidorai, perpjauti per pusę
120 g - fetos sūris
120 g - juodosios alyvuogės
Santa Maria grūsti juodieji pipirai
Santa Maria čiobreliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje. Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais. Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.