INGREDIENTAI: 500 gramų faršo
90 gramų apvalių vaflių (pakelio)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
1 žiupsnelis čiobrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Tešlai:
400 gramų miltų (apytikriai)
300 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į faršą sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, įmuškite kiaušinį, suberkite pjaustytas petražoles, čiobrelius, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
2.
Sumaišykite visus ingridientus išvardintus tešlai (ją darau gan skystoką).
3.
Imkite vieną vaflio lakštą, dėkite kupiną šaukštą faršo ir tolygiai paskirstykite. Tuomet ant viršaus uždėkite kitą vaflį. Supjaustykite į 4 dalis (bus trikampiai gabalėliai).
4.
Kiekvieną gabalėlį apvoliokite tešloje ir kepkite vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.