INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos filė
3 vienetai rabarbarų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustome gabalėliais. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su vištienos gabalėliais bei kuminu, citrinų sultimis, paprika. Padedame šaltai marinuotis keletą valandų, geriausiai nakčiai.
2.
Pamarinuotus gabalėlius dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame, kol šiek tiek apkeps, sudedame supjaustytus rabarbarus, įplame sojos padažo, medaus, pagardiname prieskoniais ir patroškiname keletą minučių. Skanaus!