TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Jokūbas Steponas Rimgaudas Vakarė Rufas
Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis

Porcijų skaičius: 14


INGREDIENTAI:
500 gramų vištienos filė
1 pakelis taco geldelių (naudojome "Santa Maria" Mini Taco Tubs)
200 gramų salsa padažo (naudojome "Santa Maria" Chunky Salsa)
200 gramų sūrio
1 vienetas saldžiosios paprikos
100 gramų pievagrybių (naudojome rudus)
100 gramų konservuotų kukurūzų (nebūtina)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai aliejaus
pagal poreikį prieskonių vištienai (naudojome prieskonių mišinį traškiai vištienai)
Patiekiant:
1 pundelis kalendros

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome gabaliukais ir suberiame vištienos prieskonius. Viską išmaišome, kad vištiena apliptų prieskoniais.

2.
Išklojame skardą kepimo popieriumi ir sudedame vištienos gabaliukus. Kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7-10 minučių.

3.
Smulkiai supjaustome papriką, pievagrybius ir svogūną.

4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir ant stiprios kaitros apkepiname daržoves. Pagal skonį pagardiname druska ir pipirais, galime dar įberti mėgiamų prieskonių.

5.
Iškepusią vištieną dedame į taco geldeles. Ant viršaus iždedame daržovių įdaro, konservuotų kukurūzų ir salsa padažo. Apibarstome tarkuotu sūriu.

6.
Geldeles sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5-7 minutes (kol sūris išsilydys).

7.
Patiekiame apibarstę smulkintomis kalendromis.


Patarimai:

Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.




admin · 2020-12-06 18:00 · 434 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt