INGREDIENTAI: 6 lakštai bemielės sluoksniuotos tešlos (500 gr)
100 gramų saulėje džiovintų pomidorų
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
1 skiltelė česnako
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
1 šaukštas sezamo sėklų (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Sumaišome majonezą, pomidorų padažą, česnaką.
3.
Sluoksniuotos tešlos lakštus tepame majonezo – pomidorų padažu, pabarstome baziliku.
4.
Kiaušinį išplakame.
5.
Džiovintus pomidorus pasmulkiname ir sudedame viename tešlos lapo krašte. Pabarstome tarkuotu sūriu. Susukame tešlą į ritinėlius. Supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
6.
Aptepame kiaušinio plakiniu. Pabarstome sezamo sėklomis.
7.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 min.