INGREDIENTAI: 10 vienetų bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas miltų
šiek tiek aliejaus
Padažui:
180 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Patiekiant:
160 gramų rūkytos lašišos filė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, grietinę ir krapus sudedame į dubenėlį ir gerai išmaišome. Paskaniname druska ir pipirais. Suberiame pasmulkintus krapus ir petražoles, viską gerai išmaisome.
2.
Į bulvių tarkius dedu miltus, druskos, pipirų, kiaušinį. Išmaišau ir kepu ant mažos ugnies, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3.
Belieka papuošti varškės kremu ir lašiša. Skanaus!