INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų
60 gramų avižinių dribsnių
2 šaukštai ghee sviesto (arba paprasto, arba aliejaus)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius dribsnius smulkintuvu sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
2.
Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite smulkintuvu.
3.
Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir ant sviesto (arba aliejaus) iškepkite blynelius (kiekvienam blyneliui dėjau po 3 šaukštus masės).
4.
Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavų sirupu.