INGREDIENTAI: 250 gramų rūkytos vištienos file (arba virtos)
1 vienetas morkų (virtos, vidutinio dydžio)
60 gramų kreminio sūrio
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
6 riekės balta duona
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, morką supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, sudėti į dubenį ir susmulkinti elektriniu smulkintuvu iki norimos konsistencijos.
2.
Į dubenį su vištiena ir morka įdėti kreminio sūrio, pabarstyti druska, pipirais, įspausti česnako ir gerai permaišyti.
3.
Duonos riekeles paskrudinti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių arba duonos skrudintuvu, tepti paruoštos užtepėlės ir skanauti.